Distribuitor de săpun lichid, Minas, culoare roz

  • Va reînvia orice interior
Distribuitor de săpun lichid, Minas, culoare roz
49,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Distribuitor de săpun lichid Minas roz este un must-have în fiecare baie. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru persoanele care apreciază igiena, minimalismul și ordinea la toaletă. Distribuitorul se distinge printr-un mecanism solid care face aplicarea săpunului și mai ușoară. Designul atemporal facilitează reincarcarea săpunului din rezervor.

Distribuitoarele de săpun sunt astăzi cea mai igienică soluție care își va îndeplini funcția atât în ​​casele mici și mari, cât și în locurile publice. Pompa care face parte din dozatorul vă permite să reduceți cantitatea de săpun utilizată , care este deosebit de importantă în locuri precum acasa, hotel sau spital. În plus, dimensiunile reduse ale dozatorului înseamnă că nu va ocupa o suprafață mare, astfel încât poate fi amplasat oriunde în interiorul casei, făcându-l o potrivire perfectă pentru orice dimensiune de baie. Designul modern al dozatorului adaugă eleganță casei dvs.

Distribuitorul de săpun lichid roz Minas este fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate , ceea ce face chiar mai ușor menținerea igienei. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru toți cei care apreciază accesoriile remarcabile de baie.

Caracteristicile produsului:

  • dozatorul este fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate,
  • suprafața netedă îl face extrem de ușor de curățat,
  • structura stabilă asigură o utilizare confortabilă,
  • poate fi plasat oriunde în casă,
  • culori la modă și design modern,
  • produs de marcă de la compania germană Allstar.
Producător
Cod produs
41016
Diametru (cm)
7
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
18
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel