Dispenser săpun lichid, Minas, alb

  • Va adăuga farmec oricărei băi
Dispenser săpun lichid, Minas, alb
Dispenser săpun lichid, Minas, alb
Dispenser săpun lichid, Minas, alb
Dispenser săpun lichid, Minas, alb
49,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Distribuitor de săpun lichid Minas, alb este un element indispensabil pentru fiecare echipament de baie. Este, de asemenea, cea mai bună alegere pentru persoanele care apreciază igiena, estetica și ordinea la toaletă. Distribuitorul se distinge printr-un mecanism fiabil care face aplicarea săpunului incredibil de ușoară. Designul modern facilitează reincarcarea săpunului din rezervor.

Distribuitoarele de săpun sunt în prezent cea mai igienică soluție care își va îndeplini rolul în fiecare casă, precum și în locurile publice. Pompa care face parte din dozator permite să reducă cantitatea de săpun utilizată , ceea ce este extrem de important în locuri precum acasa, hotel sau spital. În plus, dimensiunile înguste ale dozatorului înseamnă că nu va ocupa mult spațiu, astfel încât poate fi amplasat oriunde, făcându-l o potrivire perfectă pentru orice dimensiune a camerei.

Designul distribuitorului estetic adaugă eleganță interiorului dvs. Distribuitorul de săpun lichid, Minas, alb, este fabricat din materiale de foarte bună calitate, datorită cărora igiena este extrem de ușoară . Este, de asemenea, cea mai bună alegere pentru toți cei care apreciază accesoriile extraordinare de baie.

Caracteristicile produsului:

  • dozatorul este fabricat din materiale de foarte bună calitate,
  • suprafața netedă îl face extrem de ușor de curățat,
  • designul echilibrat asigură o utilizare confortabilă,
  • poate fi asezat oriunde,
  • cele mai la modă culori și forma modernă din acest sezon,
  • Producătorul german Allstar.
Producător
Cod produs
41049
Diametru (cm)
7
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
18
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel