Dispenser săpun lichid, Minas, gri

  • Eleganță în baia ta
Dispenser săpun lichid, Minas, gri
Dispenser săpun lichid, Minas, gri
Dispenser săpun lichid, Minas, gri
Dispenser săpun lichid, Minas, gri
49,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Distribuitor de săpun lichid Minas, gri este un element inseparabil al fiecărui echipament de baie. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru persoanele care apreciază igiena, soluțiile moderne și ordinea la toaletă. Distribuitorul se distinge printr-un mecanism decent care face aplicarea săpunului și mai ușoară. Designul clasic facilitează reincarcarea săpunului din rezervor.

Distribuitoarele de săpun sunt în prezent cea mai igienică soluție care își va îndeplini sarcina atât în ​​casa dvs., cât și în locurile publice. Pompa, care face parte din dozator, vă permite să reduceți cantitatea de săpun utilizată, care este foarte importantă în locuri precum acasa , hotel sau spital. În plus, dimensiunile reduse ale dozatorului îl fac să nu ocupe o suprafață mare , așa că îl puteți pune în orice loc la alegere, datorită căruia se va încadra perfect în orice dimensiune de camera.

Designul elegant al distribuitorului adaugă eleganță oricărui interior. Distribuitorul de săpun lichid, Minas, gri, este fabricat din materiale de înaltă calitate, ceea ce face ca igiena să fie și mai ușoară . Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru toți cei care apreciază elementele de baie la modă.

Caracteristicile produsului:

  • dozatorul este fabricat din materiale de calitate excelentă,
  • suprafața netedă îl face extrem de ușor de curățat,
  • designul potrivit asigură o utilizare confortabilă,
  • opțiunea de a plasa în orice loc la alegere
  • culori atemporale și design modern,
  • Marca germană Allstar.
Producător
Cod produs
41050
Diametru (cm)
7
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
18
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel