Mydelniczka okrągła Vigo, kolor biały, WENKO

  • Culori care vor însufleți orice interior
Mydelniczka okrągła Vigo, kolor biały, WENKO
Mydelniczka okrągła Vigo, kolor biały, WENKO
Mydelniczka okrągła Vigo, kolor biały, WENKO
Mydelniczka okrągła Vigo, kolor biały, WENKO
35,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Savoniera rotunda Vigo, este un accent de neînlocuit al fiecărei băi și toalete. Este, de asemenea, un produs ideal pentru toți cei care respectă curățenia și minimalismul în baie, în special în zona accesoriilor sanitare precum o cadă sau un lavoar. Datorită săvonierei binecunoscutei companii germane Allstar, utilizarea săpunului solid este extrem de simplă. Forma universală vă permite să apucati cu ușurință săpunul, astfel incat chiar și atunci când este ud, să nu vă alunece din mâini. Savoniera este acum o soluție extrem de convenabilă, care își va îndeplini rolul atât în ​​fiecare gospodărie, cât și în clădirile de utilități colective, cum ar fi o galerie sau un spital. Un avantaj suplimentar îl reprezintă dimensiunile reduse, datorită cărora nu va ocupa mult spațiu. Savoniera rotunda Vigo, este un articol care se potrivește atât în ​​băile mici, cât și în cele mai mari. Designul modern și culorile atemporale adaugă farmec oricărei toalete, indiferent de stilul său. Savoniera este fabricata din materiale și componente de înaltă calitate, ceea ce face ca igiena să fie extrem de ușoară . Această săvoniera este recomandată în special persoanelor care respectă accesoriile de baie originale și practice. Caracteristicile produsului: renumit brand german Allstar, savoniera este fabricata din materiale de înaltă calitate, posibilitatea de a amplasa în cel mai potrivit loc în toată baia, la modă.
Producător
Cod produs
41062
Inaltime (cm)
2
Latime (cm)
13
Culoarea dominantă
alb
styl
b & w
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
9.5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel