Dispenser săpun lichid, Vigo, alb, Allstar

  • O soluție extrem de funcțională, care va funcționa în fiecare baie
Dispenser săpun lichid, Vigo, alb, Allstar
Dispenser săpun lichid, Vigo, alb, Allstar
Dispenser săpun lichid, Vigo, alb, Allstar
Dispenser săpun lichid, Vigo, alb, Allstar
49,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Distribuitor de săpun lichid, Vigo, alb , Allstar este un element indispensabil pentru fiecare echipament de baie. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru persoanele care apreciază igiena, minimalismul și ordinea la toaletă. Distribuitorul se distinge printr-un mecanism decent care face aplicarea săpunului și mai ușoară. Designul modern facilitează umplerea săpunului din rezervor.

Distribuitoarele de săpun sunt astăzi cea mai igienică soluție care își va îndeplini sarcina atât în ​​casele mai mici și mai mari, cât și în locurile publice. Pompa inclusă în dozator vă permite să minimizați cantitatea de săpun utilizată , care este deosebit de importantă în locuri precum acasa, hotel sau spital. În plus, dimensiunile reduse ale dozatorului înseamnă că acesta nu va ocupa o suprafață mare, astfel încât poate fi amplasat oriunde în întregul apartament, datorită căruia se va potrivi perfect în orice dimensiune a băii. Designul atemporal al dozatorului adaugă eleganță oricărei case.

Distribuitor de săpun lichid, Vigo, alb, Allstar este fabricat din materiale de înaltă calitate, ceea ce face ca întreținerea igienei să fie și mai ușoară. De asemenea, este o selecție perfectă dintre toți cei care apreciaza elemente neobișnuite de baie.

Caracteristicile produsului:

  • dozatorul este fabricat din materiale de foarte bună calitate,
  • suprafața netedă îl face foarte ușor de curățat,
  • designul echilibrat asigură o utilizare confortabilă,
  • o oportunitate de a fi plasat oriunde în apartament
  • cele mai la modă culori și design modern din acest sezon.
Producător
Cod produs
41069
Diametru (cm)
7
Culoarea dominantă
alb
styl
b & w
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
18
Capacite
450 ml
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel