Perdă de duș albastră, PEVA, 120x200 cm, Allstar

  • Perdea de duș într-o culoare energică
Perdă de duș albastră, PEVA, 120x200 cm, Allstar
Pret bun
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Perdeaua albastră de duș PEVA, 120x200 cm de Allstar este o modalitate rapidă și ușoară de a vă proteja baia împotriva stropilor. Pentru a acoperi dușul sau cadă, aveți nevoie doar de o bara și de roți speciale. Asamblarea în sine este foarte simplă, așa că după câteva minute vă puteți bucura de confortul unei perdele de duș. Perdeaua albastră Allstar este fabricată din material PEVA de înaltă calitate, ceea ce o face impermeabilă la apă și o puteți curăța cu ușurință de orice murdărie. Dimensiunile de 120 x 200 de centimetri vor permite să fie montata pe toată lungimea căzii sau în jurul dușului, ceea ce înseamnă că accesoriul va proteja bine zona .

Merită menționat faptul că perdeaua nu se lipeste de corp și culoarea acesteia nu se va estompa cu timpul. În afară de funcția de protecție, perdeaua este perfectă ca decor original. La urma urmei, este adesea primul lucru la care acordăm atenție atunci când intrăm în baie. Culoarea albastră în interior este un plus puternic pentru culorile uniforme ale pereților sau podelelor. Perdeaua de la Allstar va fi un complement perfect pentru băile în stilurile scandinave, boho, eclectic și oriental. Adăugați caracter în camera dvs. și surprindeți-vă prietenii cu o perdea de duș frumoasă.

Caracteristicile produsului:

  • o perdea va proteja baia de stropi,
  • asamblarea este extrem de simplă și rapidă,
  • a fost realizata din material PEVA,
  • nu se lipeste de corp,
  • dimensiunile sunt 120 x 200 centimetri ,
  • culoarea albastră adaugă originalitate și mister camerei,
  • perdeaua se va potrivi perfect în interioare în stil boho, oriental sau scandinav.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
41082
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
PEVA
sposób zawieszania
kółka
Inaltime (cm)
200
Latime (cm)
120
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel