Perdă de duș verde, PEVA, 120x200 cm, Allstar

  • O perdea verde pentru baia ta
Perdă de duș verde, PEVA, 120x200 cm, Allstar
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Perdea de duș verde PEVA 120x200 cm Allstar este un mod rapid și ușor de a vă proteja baia împotriva inundațiilor. Pentru a acoperi cada sau dușul, aveți nevoie doar de o bară și de roți speciale. Asamblarea în sine este foarte simplă, așa că după câteva minute vă puteți bucura de confortul unei perdele de duș. Perdeaua verde Allstar este fabricată din material PEVA de înaltă calitate, datorită căreia este impermeabilă la apă și o puteți curăța cu ușurință de orice murdărie. Dimensiunile de 120 x 200 centimetri vor permite extinderea acesteia pe toată lungimea căzii sau în jurul dușului, ceea ce înseamnă că accesoriul va proteja bine zona .

Merită menționat faptul că perdeaua nu se lipeste de corp și culoarea acesteia nu se va estompa cu timpul. În afară de funcția de protecție, perdeaua este perfectă ca decor original. La urma urmei, este adesea primul lucru la care acordăm atenție atunci când intrăm în baie. Culoarea verde în interior este un plus puternic pentru culorile uniforme ale pereților sau podelelor. Perdeaua de la Allstar va fi un complement extraordinar pentru băile în stilurile scandinave, boho, eclectice și orientale. Adăugați caracter în baie și surprindeți-vă prietenii cu o perdea de duș originală.

Caracteristicile produsului:

  • o perdea va proteja baia de stropi,
  • asamblarea este extrem de simplă și rapidă,
  • a fost realizata din material PEVA,
  • nu se lipeste de corp,
  • dimensiunile sunt 120 x 200 centimetri ,
  • verde adaugă originalitate și mister camerei
  • perdeaua se va potrivi perfect în interioare în stil boho, oriental sau scandinav.
Producător
Cod produs
41083
Culoarea dominantă
mare
Material dominant
PEVA
sposób zawieszania
kółka
Inaltime (cm)
200
Latime (cm)
120
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel