Perdă de duș albă, PEVA, 180x200 cm, Allstar

  • Perdea de duș albă clasică
Perdă de duș albă, PEVA, 180x200 cm, Allstar
79,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perdă de duș albă PEVA, 180x200 cm, Allstar este un mod rapid și ușor de a vă proteja baia împotriva stopilor. Pentru a acoperi cada sau dușul, aveți nevoie doar de o bară și roți speciale. Instalarea în sine este extrem de simplă, așa că după câteva minute vă puteți bucura de confortul unei perdele de duș. Perdeaua albă Allstar este fabricată din material PEVA de înaltă calitate, datorită căruia este impermeabilă la apă și o puteți curăța cu ușurință de orice murdărie. Dimensiunile de 120 x 200 de centimetri vă vor permite să o montati în jurul dușului sau pe lungimea căzii, ceea ce înseamnă că accesoriul va proteja .

Merită menționat faptul că perdeaua nu se lipeste de corp și culoarea nu va deveni galbenă in timp. Pe lângă funcția de protecție, perdeaua este perfectă ca decor unic. La urma urmei, este adesea primul lucru la care acordăm atenție atunci când intrăm în baie. Culoarea albă în interior este cu siguranță un succes al sezonului trecut. Perdeaua de la Allstar va fi un complement perfect pentru băile în orice stil - de la rustic, până la scandinav, până la industrial și glamour. Adăugați caracter interiorului dvs. și surprindeți-vă prietenii cu o perdea de duș frumoasă.

Caracteristicile produsului:

  • o perdea va proteja baia de stropi,
  • asamblarea este extrem de rapidă și ușoară,
  • a fost realizata din material PEVA,
  • nu se lipeste de corp,
  • dimensiunile sunt 180 x 200 centimetri ,
  • culoarea albă adaugă eleganță și clasă camerei
  • perdeaua se va potrivi perfect în interiorul industrial, scandinav sau glamour.
Producător
Cod produs
41085
Latime (cm)
180
Culoarea dominantă
alb
styl
b & w
Material dominant
PEVA
sposób zawieszania
kółka
Inaltime (cm)
200
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel