Opritor de ușă, modern din lemn

  • O soluție practică și simplă pentru o ușă care se închide
Opritor de ușă, modern din lemn
Opritor de ușă, modern din lemn
Opritor de ușă, modern din lemn
Opritor de ușă, modern din lemn
Opritor de ușă, modern din lemn
Opritor de ușă, modern din lemn
Opritor de ușă, modern din lemn
Opritor de ușă, modern din lemn
49,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un opritor de ușă realizat dintr-un material care imită lemnul de la renumitul brand 5five Simply Smart este o soluție care va fi folosită în fiecare casă. Primăvara și vara sunt momentele în care suntem deosebit de dornici să deschidem ferestre. Toată lumea vrea să lase din când în când puțin aer proaspăt în apartament. Uneori vrem doar să scăpăm de mirosurile neplăcute care pot apărea, de exemplu, în timpul prăjirii.

Din păcate, deschiderea ferestrelor este adesea asociată cu un curent de aer în casă , care, la rândul său, face ușa să se trântească și să se închidă. Soluția problemei este un opritor de ușă proiectat de 5five Simply Smart, datorită căruia ușa ta nu se va închide niciodată singură la momentul nepotrivit . Va fi perfect și atunci când deschiderea (mai ales prea rapidă) poate duce la deteriorarea lucrurilor din spatele ușii, cum ar fi un dulap, sau pur și simplu pe perete.

Datorita opritorului, pe care il putem aseza in locul pe care il alegem, elementele din spatele usii nu vor fi niciodata deformate sau deteriorate la deschiderea usii. Perfect atât pentru ușile exterioare, cât și pentru cele interioare, precum și pentru ușile de balcon. Designul extrem de elegant care combină culorile lemnului cu negrul face ca el să funcționeze ca un element decorativ extrem de practic.

Caracteristicile produsului:

  • provine din cea mai recentă colecție a mărcii 5five Simply Smart,
  • design extrem de modern care adaugă clasă și farmec,
  • previne trântirea ușii,
  • protejează elemente din spatele ușii împotriva deteriorării,
  • culori universale,
  • extrem de ușor de curățat.
Cod produs
41811
Diametru (cm)
7
Culoarea dominantă
bej
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
7,4
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel