Cos de rufe cu capac, 83 l

  • Coșul de rufe perfect pentru casa ta
Cos de rufe cu capac, 83 l
Cos de rufe cu capac, 83 l
Cos de rufe cu capac, 83 l
Cos de rufe cu capac, 83 l
136,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (37,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș de rufe cu capac, negru, capacitate 83 L . Dacă sunteți în căutarea coșului de rufe perfect care se va potrivi într-o baie mică sau într-o spălătorie și care va arăta bine în același timp, consultați oferta brandului dovedit StorageSolutions.

Un coș de rufe cu capac este o soluție extrem de practică pentru organizarea casei și a sarcinilor de zi cu zi. Datorită faptului că este ușor, puteți colecta cu ușurință hainele murdare din diferite încăperi, le puteți transfera în mașina de spălat și puteți plia coșul gol, ceea ce ocupă puțin spațiu de depozitare. Coșul este fabricat din poliester rezistent și o margine de lemn , astfel încât să puteți arunca cu ușurință întregul conținut direct în tamburul mașinii de spălat.

Datorită materialelor din care este realizat, coșul este aerisit și foarte ușor, ceea ce îl face ușor de transportat și depozitat. În plus, are mânere care îl fac ușor de ridicat și transportat. Culorile discrete se vor potrivi oricărui interior, constituind fundalul întregului interior. Dimensiunile produsului: 40 cm lungime x 40 cm lățime x 52 cm înălțime .

Caracteristici ale produsului:

  • coș de rufe cu capac,
  • dimensiuni: lungime 40 cm x latime 40 cm x inaltime 52 cm,
  • un recipient textil cu margine de lemn este rezistent și își păstrează forma
  • este ușor de transportat datorită materialului folosit și mânerelor practice,
  • articol al mărcii dovedite StorageSolutions.
Producător
Cod produs
44898
Inaltime (cm)
52
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
40
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
poliester
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel