Frapiera pentru vinuri COOLER, pentru racirea bauturilor alcoolice, 22 cm

  • Adaosul perfect pentru iubitorii de băuturi alcoolice
Frapiera pentru vinuri COOLER, pentru racirea bauturilor alcoolice, 22 cm
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Frapiera pentru vinuri COOLER, pentru răcirea alcoolului, 22 cm este un plus elegant pentru orice bucătărie. Pentru cunoscătorii de băuturi alcoolice, vă prezentăm un suport unic pentru depozitarea sticlelor. Frapiera va fi perfecta pentru multe petreceri cu prietenii sau întâlniri de familie.

Funcția principală a recipientului este răcirea băuturii. Recipientul va asigura o temperatură suficient de scăzută dacă turnați puțină gheață pisată înăuntru . Datorită peretelui dublu, se realizează izolarea aerului, care menține o temperatură constantă și în același timp răcește băuturile - șampanie, vin, whisky sau limonadă.

Suportul va fi potrivit și pentru depozitarea sticlelor nu numai cu alcool, ci și sucuri răcoritoare sau limonadă. Cu , siguranță va arăta grozav pe orice masă, precum și va completa imaginea oricărei întâlniri cu cei dragi.

Caracteristici ale produsului:

  • frapiera pentru gheață
  • o idee de cadou perfectă
  • frapiera pentru băuturi alcoolice
  • va asigura o răcire îndelungată
  • accesorii pentru barman
Cod produs
44925
Diametru (cm)
20
Culoarea dominantă
argint
Producător
Secret de Gourmet
Material dominant
oțel inoxidabil
Inaltime (cm)
21
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel