Bol pentru servire fructe și prăjituri, Ø 21 cm, ceramică

Bol pentru servire fructe și prăjituri, Ø 21 cm, ceramică
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Bol pentru ​​fructe și prăjituri, rotund, farfurie decorativă, 21 cm . Un gadget mic poate face o mare impresie! Un bol de servire, o farfurie decorativă este un articol simplu, dar stilat, care va atrage chiar și cei mai pretențioși clienți. Fabricat din ceramica, este prietenos cu alimentele si extrem de durabil. Va fi perfect pentru a servi fructe sau prăjituri. Designul simplu îl face ușor de păstrat curat.

Tava poate fi folosită și ca bază pentru decorațiuni, cum ar fi lumânări, flori sau pentru a depozita obiecte mici, chei sau monede, astfel încât acestea să fie mereu în apropiere. Chiar și Bolul în sine va fi un decor interesant al mesei sau al mobilierului din camera de zi, din sufragerie sau din bucătărie.

Va fi un cadou perfect pentru orice ocazie - de exemplu, pentru sărbătorile viitoare. Fiecare gazda va fi incantata de un cadou functional si in acelasi timp atractiv din punct de vedere vizual. Datorită durabilității manoperei , va fi un suvenir frumos pentru mulți ani.

Caracteristici ale produsului:

  • bol de servire, farfurie decorativă,
  • ceramica naturală, cu formă neregulată
  • dimensiuni: diametru 21 cm,
  • produs universal,
  • are multe utilizări,
  • idee de cadou grozavă,
  • produs al mărcii EH Excellent Houseware.
Cod produs
45148
Diametru (cm)
21
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
ceramică
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel