Covoras pentru brad, 90 cm

Covoras pentru brad, 90 cm
Covoras pentru brad, 90 cm
Covoras pentru brad, 90 cm
Covoras pentru brad, 90 cm
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un covoras pentru brad cu iluminare LED de la renumitul brand Fééric Lights and Christmas este un articol obligatoriu sub bradul tău. Crăciunul este o perioadă pe care fiecare dintre noi o așteptăm aproape tot timpul anului. Prima ninsoare si timpul petrecut alaturi de cei dragi nu sunt doar componente ale traditiei, ci si o sursa de bucurie fara sfarsit. Este și momentul în care întreaga familie se întâlnește la masa și se sărbătorește cu mesele tradiționale pregătite cu această ocazie.

Calitatea foarte înaltă a materiilor prime din care a fost obținut covorasul se traduce printr-o curățare ușoară și este un element de satisfacție la utilizare.

Caracteristicile produsului:

  • culori la modă de Crăciun,
  • Design de Crăciun,
  • extrem de ușor de curățat,
  • rezistent la îndoire,
  • totul este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate,
  • Marca franceză Fééric Lights and Christmas.
Cod produs
45316
Culoarea dominantă
alb
Diametru (cm)
90
Material dominant
poliester
Kształt
okrągły
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel