Fata de masa din bumbac LUREX, 140 x 240 cm

  • Simțiți magia Crăciunului.
Fata de masa din bumbac LUREX, 140 x 240 cm
129,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (45,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Fata de masa decorativa LUREX cu imprimeu geometric 140 x 240 cm de la renumitul brand Fééric Lights and Christmas este un articol care nu trebuie sa lipseasca pe masa ta. Crăciunul este o perioadă pe care o așteptăm cu toții aproape tot timpul anului. Mirosul de turtă dulce care se răspândește în toată casa, timpul petrecut alături de cei dragi și cina din Ajunul Crăciunului nu fac doar parte din tradiție, ci și o sursă de bucurie incredibilă. Este și momentul în care întreaga familie se așează la masa comună în Ajunul Crăciunului și se sărbătorește cu mesele tradiționale pregătite cu această ocazie.

Totuși, nu doar gustul meselor în sine joacă un rol din ce în ce mai important, ci și modul în care sunt servite și decorul mesei. Gândindu-se la cei mai pretențioși clienți și la oaspeții acestora, renumitul brand Fééric Lights and Christmas a lansat o colecție extrem de elegantă de textile de Crăciun. Mulțumită culorilor universale, la modă și modelului de Crăciun de pe masa ta, va incanta cu siguranță pe toată lumea cu farmecul său. Perfecta atât pentru vesela clasică, cât și pentru cea modernă.

Calitatea înaltă a materiilor prime din care a fost obținută fața de masă de Crăciun dreptunghiulară se traduce printr-o curățare ușoară și este o sursă de satisfacție la utilizare . Fata de masa decorativa LUREX cu imprimeu geometric este o idee senzationala si deloc nesemnificativa pentru un cadou de Craciun.

Caracteristicile produsului:

  • cele mai la modă culori de Crăciun,
  • design de Crăciun,
  • foarte ușor de curățat,
  • rezistenta la sifonare,
  • totul a fost realizat din materiale de foarte bună calitate,
  • Marca franceză Fééric Lights and Christmas.
Cod produs
45432
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
240
Latime (cm)
140
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel