Cuvertura canapea EMBOS, 130 x 160 cm

  • O cuvertura albă, confortabilă, pentru serile răcoroase, de toamnă și de iarnă
Cuvertura canapea EMBOS, 130 x 160 cm
159,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (50,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuvertura de canapea . Cuvertura de canapea este un element foarte practic si util al fiecarui dormitor si living. Datorită acesteia, lenjeria de pat și patul sunt protejate împotriva prafului omniprezent și împotriva decolorării de la razele solare care pătrund prin fereastră. Pe lângă funcția de bază, poate fi și o cuvertură de pat grozavă care schimbă aspectul camerei. Cuvertura de pat de la Fééric Lights and Christmas va fi perfectă pentru orice pat sau canapea.

A fost făcută din poliester plăcut la atingere și durabil. Această cuvertura groasă arată bine chiar și după spălare. Un astfel de material pufos adaugă confort oricărui interior, pe care îl prețuim mai ales în sezonul de toamnă și iarnă, când în afara ninge, și ne putem relaxa lângă șemineu sau citind o carte într-un fotoliu confortabil.

O nuanță la modă va da încăperii caracter și căldură, iar în combinație cu o textură unică creează design modern și se va potrivi cu interiorul în stil scandinav, glamour, boho și alte stiluri. Cuvertura poate fi folosită și ca pătură caldă pentru a vă inveli în serile de iarnă, dacă este necesar.

Caracteristicile produsului:

  • cuvertura de pat,
  • cuvertura de pat este perfectă pentru orice tip de canapea sau pat,
  • asigură o protecție excelentă a patului și a lenjeriei de pat împotriva prafului și murdăriei,
  • o cuvertura caldă pentru zilele reci,
  • culoare la modă și elegantă,
  • stil simplu și modern,
  • un produs al renumitului brand Fééric Lights and Christmas.
Cod produs
45451
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
160
Latime (cm)
130
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel