Ghirlanda decorativa cu turturi, 63 LED-uri

Ghirlanda decorativa cu turturi, 63 LED-uri
Ghirlanda decorativa cu turturi, 63 LED-uri
Ghirlanda decorativa cu turturi, 63 LED-uri
Ghirlanda decorativa cu turturi, 63 LED-uri
169,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Luminițele de Crăciun sunt un element inseparabil al decorațiunilor de Crăciun și iarnă de care ne putem bucura și în timpul carnavalului. Luminile arată frumos atât în ​​interiorul casei sau apartamentului, cât și în exterior, decorând fațada, grădina sau balconul. O gamă largă de iluminat vă permite să creați decorațiuni unice.

Țurțurile cu LED-uri sunt un decor unic de iluminat de la renumita companie Féric Lights and Christmas. 63 de lumini LED creează un decor frumos cu un consum redus de energie. Luminile LED sunt cea mai ecologică soluție datorită generării minime de căldură și consumului redus de energie electrică. Datorită acestui lucru, vă puteți bucura de decorațiunile de iarnă fără a vă face griji cu privire la taxele crescute.

Culoarea albastră rece vă permite să creați un decor de iarnă în casa dvs. Forma de iluminare se va adapta oricărei încăperi - va lumina ușor holul, camera de zi, camera copilului sau dormitorul. Decorul poate fi instalat la fereastră, pe ușa din față, deasupra patului sau a șemineului. Acest mic element poate schimba complet interiorul și îi poate conferi un caracter special. Este perfect ca și cadou.

Caracteristicile produsului:

  • Lămpi cu LED-uri sub formă unică de țurțuri,
  • culoarea albastră rece vă permite să creați peisaje de iarnă,
  • un decor atractiv pentru orice cameră,
  • 63 de țurțuri cu lămpi LED,
  • un produs al companiei reputate Fééric Lights and Christmas,
  • va fi un cadou interesant.
Cod produs
45491
Lungime cablu
500 cm
numărul de LED-uri
63
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
140
Tip alimentare
la retea
Caracteristici suplimentare
LED
IP
44
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel