Brad artificial cu LED-uri si suport

Brad artificial cu LED-uri si suport
Brad artificial cu LED-uri si suport
Brad artificial cu LED-uri si suport
Brad artificial cu LED-uri si suport
89,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Bradul LED pe suport, 19 elemente este un element extrem de important al decorului de Craciun. Poate condimenta un aranjament de Crăciun sau poate servi ca decor extraordinar pe o comodă. Bradul LED va fi o plăcere suplimentară a serii. Poți pune bradul de Crăciun pe dulap. A fost realizat cu o acuratețe și o calitate deosebită. Baza sa rotunda asigura stabilitate si previne caderii. Vârful este încoronat cu o stea. De asemenea, puteți folosi un brad mic de Crăciun cu LED-uri ca si cadou pentru o persoană dragă.

Pomul de Crăciun în alb este una dintre opțiunile mai neobișnuite. Se potrivește în spații moderne. Datorită decorațiunilor sale plate, va arăta frumos pe perete. Are 10 cm latime, 26 cm lungime si 45 cm in diametru. Un brad de Craciun compus din ornamente dispuse in forma lui. Iluminează frumos camera cu lămpi LED de o nuanță caldă.

Acest tip de decor nu trebuie să lipsească în nicio casă de Crăciun. Bradul cu LED-uri pe suport arata grozav atat singur cat si in compania altor decoratiuni. Datorita lui, masa de Craciun va deveni si mai vesela. Un astfel de brad de Crăciun original va încânta oaspeții și va diversifica amenajarea camerei.

Caracteristicile produsului:

  • bradul de Crăciun poate sta pe o comodă,
  • este alb,
  • un brad de Crăciun pe plan triunghiular, 26 cm lungime, 10 cm lățime și 45 cm înălțime,
  • este fabricat din plastic,
  • ornament produs de marca Fééric Lights and Christmas.
Cod produs
45493
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
26
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
45
Caracteristici suplimentare
LED
Baterie
neincluse
Tip alimentare
3 baterii AA
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel