Decoratiune de Craciun, 11 elemente, 38 x 14 x 22 cm

Decoratiune de Craciun, 11 elemente, 38 x 14 x 22 cm
Decoratiune de Craciun, 11 elemente, 38 x 14 x 22 cm
Decoratiune de Craciun, 11 elemente, 38 x 14 x 22 cm
Decoratiune de Craciun, 11 elemente, 38 x 14 x 22 cm
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decortiune Nașterea de Crăciun cu iluminare LED, 11 elemente va evoca o atmosferă festivă în interiorul tău. Așezați-o în locul ales și bucurați-vă de Crăciun cu mult înainte ca prima stea să apară în afara ferestrei. Decoratiune de Crăciun de la brandul Home Styling Collection este un obiect magic care, alături de alte decorațiuni, va aduce o atmosferă unică în casa ta.

Peisajul Nașterii Domnului se remarcă prin iluminarea LED , care te invită în interior cu o strălucire subtilă. Corpul produsului este confectionat din lemn rezistent, în timp ce figurinele sunt din plastic, acoperite suplimentar cu vopsea. Drept urmare, elementele strălucesc frumos, iar toate detaliile care sunt reproduse foarte atent.

Vrei să-i încânți pe cei mai tineri? Oferă-le o figurina care repreznta Naștere de Crăciun de la Home Styling Collection și asigură-te că de fiecare dată când se uită la ea, se vor gândi la tine. Nașterea de Crăciun este, de asemenea, cadoul perfect pentru adulți , care vor fi bucuroși să se oprească în cursa zilnică și să-și amintească de Crăciunul petrecut cu tine.

Caracteristicile produsului:

  • Decoratiune Naștere de Crăciun cu iluminare LED,
  • produsul constă dintr-un șopron din lemn și 11 figurine din plastic,
  • se caracterizează prin iluminare LED,
  • funcționează cu o baterie (nu este inclusă),
  • Un cadou perfect atât pentru copii, cât și pentru adulți,
  • produs al renumitului brand Home Styling Collection.
Cod produs
45515
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
38
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
23
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel