Difuzor AMBRE & JERSEY, 150 ml

  • Un parfum unic care îți va schimba interiorul
Difuzor AMBRE & JERSEY, 150 ml
79,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Difuzorul cu un volum de 150 ml este cea mai buna alegere pentru toate persoanele care apreciaza estetica si o aroma delicata raspandita in tot apartamentul. Manopera foarte eleganta si designul la moda vor adauga clasa, eleganta si gratie oricarui interior. Este cea mai bună alternativă de pe piață la odorizantele cu acțiune scurtă vândute sub formă de spray.

Soluția propusă de Atmosphera este complet ecologică, în orice loc ales de noi (inclusiv încăperi expuse la umezeală, precum o baie). Mecanismul odorizantului este extrem de simplu.

Tot ce trebuie să faceți este să turnați uleiul parfumat în recipientul care vine cu setul și apoi să puneți în el bețișoare de lemn, care, după ce sunt înmuiate în ulei, vor începe sa eliberează o aromă plăcută . Cat ai clipi, parfumul subtil va ajunge pana si in cele mai secrete colturi ale apartamentului tau. Daca parfumul degajat se dovedeste a fi prea intens, pentru a-i reduce intensitatea, recomandam reducerea numarului de betisoare introduse in ulei.


Caracteristicile produsului:

  • parfum de lungă durată, datorită ingredientelor de înaltă calitate,
  • setul este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce asigură siguranța și durabilitatea utilizării,
  • poate fi amplasat oriunde în casă,
  • foarte ușor de utilizat,
  • ecologic, nu emite freoni.
Producător
Cod produs
45532
Diametru (cm)
8
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
14
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel