Felinar din portelan, 23 cm

  • Felinarul din portelan va fi perfect pentru interioare retro.
Felinar din portelan, 23 cm
109,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Felinar din porțelan, culoarea cupru, 23 cm . Un felinar din porțelan este un accent care ar trebui să fie prezent în fiecare casă, mai ales într-o perioadă atât de magică a anului - festivă. Te-ai întrebat vreodată ce cadou să faci cuiva apropiat de Crăciun? Sau poate vrei doar să faci tu și restul familiei un cadou care să reflecte perfect atmosfera Crăciunului? Avem o idee pentru asta - un felinar pentru lumânări de la Home & amp; Colecția de styling va fi perfect pentru acest rol.

Felinarul din porțelan este disponibil în mai multe culori și forme, așa că poți fi sigur că vei găsi tipul potrivit pentru interiorul tău. Vă garantăm că familia va privi noua achiziție cu încântare și invidie. Este facut cu grija din portelan , astfel forma este usoara si arata grozav. Felinarul din porțelan Home & amp; Colecția Stylling este o garanție a celei mai înalte calități și stil. Surprinde-ți oaspeții cu acest accesoriu frumos - interiorul tău va căpăta o strălucire minunată, festivă. Alegeți un felinar de culoarea aramiului și bucurați-vă de atmosfera unică de Crăciun.

Acum închideți ochii și imaginați-vă cât de frumoasă va arăta masa dvs. în Ajunul Crăciunului datorită flăcărilor pâlpâitoare de la noul felinar. Fotografiile și amintirile acestei seri uimitoare vor străluci și mai mult.

Caracteristicile produsului:

  • felinar din porțelan, culoarea cupru, 23 cm,
  • un decor unic de masă de Crăciun,
  • un accesoriu care va încânta întreaga familie
  • o idee perfectă de cadou de Crăciun,
  • produs de marcă de la compania franceză Fééric Lights and Christmas.
Cod produs
45984
Material dominant
ceramică
Culoarea dominantă
cupru
Diametru (cm)
10
Inaltime (cm)
23
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel