Farfurie cu sclipici, 33 cm

Farfurie cu sclipici, 33 cm
Farfurie cu sclipici, 33 cm
Farfurie cu sclipici, 33 cm
Farfurie cu sclipici, 33 cm
54,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Farfurie de Craciun cu diametru 33 cm. Farfurie de Craciun este aparent banala, dar foarte placuta ochiului. De câte ori ai avut nevoie să subliniezi și mai mult atmosfera Crăciunului? La urma urmei, Crăciunul este o perioadă specială a anului, așa că merită să îi oferi și mai multă magie. Impresionează-ți familia cu o decorare festivă unică pentru masă.

Farfurie de Crăciun în ediție limitata este un produs de calitate excelentă, care nu îi va dezamăgi nici pe cei mai pretențioși utilizatori. Nu este doar un decor excelent, ci și o garanție a confortului în utilizare. Există atât de multe dimensiuni, forme și culori din care să alegi, încât nu este ușor să te decizi asupra unui singur tip.

Pe scurt, dacă îți dorești ca cina de Crăciun să fie și mai speciala, asigură-te că alegi una dintre farfuriile de Crăciun de la Home & Styling Collection. Pe de altă parte, dacă nu știi ce să cumperi ca si cadou de Crăciun pentru cineva drag, poți găsi salvare și în farfuriile de Crăciun. Va fi un suvenir frumos și, în același timp, util.

Caracteristicile produsului:

  • Farfurie de Craciun 33 cm,
  • un produs excelent de la marca Home & Styling Collection,
  • un cadou frumos de Crăciun pentru o persoană dragă,
  • o bază excelentă pentru aranjarea veselei.
Cod produs
46000
Material dominant
plastic
Culoarea dominantă
alb
Diametru (cm)
33
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel