Fata de masa, motiv ren, 140 x 180 cm

  • O combinație de clasic și eleganță.
Fata de masa, motiv ren, 140 x 180 cm
89,99 RON
/ buc. brut

Față de masă de Crăciun, motiv ren, roșu, 140 x 180 cm de la renumitul Home & amp; Colectia Styling este un articol care nu poate fi ratat pe masa festiva. Ajunul Crăciunului este un moment pe care fiecare dintre noi îl așteptăm aproape tot timpul anului. Mirosul de turtă dulce care se răspândește în toată casa, timpul petrecut alături de cei dragi și cina de Ajunul Crăciunului nu fac doar parte din tradiție, ci și o sursă de bucurie de neimaginat. Este și momentul în care întreaga familie se întâlnește la o masă comună din Ajunul Crăciunului și se bucură de mesele tradiționale special pregătite pentru această ocazie.

Totuși, nu doar gustul mâncării în sine joacă un rol din ce în ce mai important, ci și felul în care este servit și aranjamentul mesei. Din grija față de cei mai pretențioși clienți și oaspeții acestora, renumitul brand Home & amp; Colectia Styling a creat o colectie incredibil de frumoasa de textile de Craciun. Datorită culorilor considerabile, la modă și designului elegant de pe masa festivă, va încânta fără îndoială oaspeții dvs. cu farmecul său. Perfecta pentru un duet cu veselă clasică și modernă.

Calitatea excelentă a componentelor feței de masă de Crăciun se traduce prin ușurință în curățare și este un element de satisfacție cu utilizarea. Fata de masa de Craciun, motiv ren, rosu, 140 x 180 cm este de asemenea o idee grozava si originala pentru un cadou de Craciun.

Caracteristicile produsului:

  • Culori incredibil de la modă de Crăciun,
  • Design de Crăciun,
  • Foarte ușor de păstrat curata,
  • Rezistenta la sifonare,
  • Întregul a fost realizat din materiale de înaltă calitate
  • Brand olandez Home & amp; Colecție de stiluri.
Cod produs
46052
Material dominant
poliester
Culoarea dominantă
roșu
Lungime (cm)
180
Latime (cm)
140
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel