Puf cu ​​maner, Ø 37 x 33 cm

  • Puf creativ cu mâner
Puf cu ​​maner, Ø 37 x 33 cm
Puf cu ​​maner, Ø 37 x 33 cm
Puf cu ​​maner, Ø 37 x 33 cm
Puf cu ​​maner, Ø 37 x 33 cm
189,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (60,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Este inteligent pentru a câștiga spațiu suplimentar pentru scaune într-un stil modern. Acest accent de design la modă va atrage, fără îndoială, atenția oaspeților care vă vizitează. Puful este perfect pentru amplasarea, de exemplu, intr-un hol, sufragerie sau camera copiilor. Avantajul acestui puf este că poate fi folosit și ca taburet pentru a vă relaxa după o zi grea.

Un puf pentru hol se va potrivi cu diverse stiluri de design interior, precum scandinav, minimalist, modern și clasic, boho, sau art deco. Puful este un produs al unui producător reputat de accesorii pentru casă. Colectia Styling, care se concentreaza pe calitatea inalta a materialelor. Poliesterul a fost folosit pentru a o face puful disponibil într-o culoare frumoasă, care va adăuga un fler modern oricărei încăperi.

Datorita dimensiunilor: diametru 37 cm, inaltime 33 cm, este perfect si ca suport pentru picioare, iar ca scaun nu ocupa mult spatiu functional. Un avantaj la fel de important al acestui produs este că este ușor și are un mâner suplimentar, care vă va permite să îl transportați cu ușurință în orice loc unde aveți nevoie de el..

Caracteristicile produsului:

  • puf cu ​​mâner verde,
  • realizat din material MDF
  • stil modern
  • ușoar, echipat cu un mâner care îi permite să fie mutat cu ușurință în orice loc,
  • poate fi folosit ca suport pentru picioare,
  • dimensiuni: diametru 37 cm, înălțime 33 cm,
  • nu ocupă mult spațiu
  • spațiu suplimentar de relaxare pentru casa sau biroul dvs.
Cod produs
46084
Material dominant
MDF
Culoarea dominantă
roșu
Diametru (cm)
37
Inaltime (cm)
33
Kształt
okrągły
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel