Globuri de Crăciun JOLLY, 3 buc, 14 cm

  • Cele mai la modă culori din acest sezon.
Globuri de Crăciun JOLLY, 3 buc, 14 cm
44,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Globuri de Crăciun JOLLY, 3 bucăți, 14 cm, aurii și roșii de la renumitul Home & amp; Colectia de stil este o necesitate pentru persoanele care apreciaza decoratiunile clasice si elegante in bradul lor. Din plastic sunt un atribut inseparabil al bradului tău de Crăciun.

Crăciunul este o perioadă specială care aduce multă bucurie. Magia Crăciunului constă în cele mai mici nuanțe , așa că merită să vă pregătiți de sărbători în avans. Cu siguranță niciunul dintre noi nu își poate imagina perioada de Crăciun fără un brad împodobit. Impodobirea unui brad de Crăciun este o oportunitate excelentă de a fi alături de cei dragi. Această tradiție, populară în aproape orice casă, este unul dintre cele mai importante elemente care introduc atmosfera de Crăciun.

Globuri de Crăciun JOLLY, alungite, 3 bucăți, 14 cm, culori auriu și roșu vor face bradul tău să încânte nu numai membrii familiei, ci și oaspeții tăi. Globurile de Crăciun din colecția de anul acesta sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, datorită cărora arată uimitor pe fiecare brad de Crăciun. Este, de asemenea, o idee de cadou perfectă.

Caracteristici ale produsului:

  • vă permite să obțineți o stare magică de Crăciun
  • provin din cea mai recentă colecție Home & amp;. Colectia de stil,
  • a fost realizat din materiale de înaltă calitate,
  • este ideea perfectă de cadou de Crăciun.
Cod produs
46247
Material dominant
plastic
Culoarea dominantă
aur
,
roșu
Inaltime (cm)
15
numărul de piese din set
3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel