Set tacâmuri, 16 elemente incluse, de culoare aurie și neagră

  • Un set de tacâmuri elegante pentru o cină de patru persoane
Set tacâmuri, 16 elemente incluse, de culoare aurie și neagră
129,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set de tacâmuri, 16 elemente, culoare negru și auriu de la marca excelentă EH Excellent Houseware sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ceea ce le face extrem de rezistent la coroziune si ruginire. Tacâmurile pot fi spălate în mașina de spălat vase - nu își vor pierde aspectul frumos în ciuda spălării repetate și a utilizării intensive. Tacâmurile EH Excellent Houseware sunt un produs exclusiv de cea mai înaltă calitate care va satisface așteptările chiar și ale celor mai pretențioși clienți. Acest set elegant de tacâmuri este o idee grozavă de cadou pentru tinerii căsătoriți care completează accesorii pentru o casă nouă.

Setul EH Excellent Houseware este format din 16 piese, inclusiv 4 cuțite, 4 furculițe, 4 linguri de supă și 4 linguri mici de cafea. Fiecare dintre elemente a fost supus unui control riguros al calității, datorită căruia este lipsit de cele mai mici defecte. Aceste tacâmuri unice se caracterizează printr-o combinație de culori interesantă - tacâmurile vor fi perfect prezentate la fiecare cină de gală. Dacă doriți să sărbătoriți aniversarea nunții sau ziua de naștere într-un mod intim, asigurați-vă că vă echipați cu un set elegant de tacâmuri, care vă va adăuga stil și grație. aranjarea mesei.

Tacâmurile vor fi perfecte pentru mesele de zi cu zi cu familia. De asemenea, sunt perfecte pentru cine sau petreceri somptuoase. Un set practic de tacâmuri va fi perfect pentru orice ocazie, indiferent dacă este micul dejun, prânz sau o cină elegantă.

Caracteristicile produsului:

  • set de 16 tacâmuri de culoare negru și auriu,
  • realizat din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate,
  • extrem de rezistent la coroziune,
  • se poate spăla în mașina de spălat vase,
  • nu va rugini,
  • perfecte pentru ocazii speciale
  • produs al mărcii respectate EH Excellent Houseware.
Cod produs
46256
Material dominant
oțel inoxidabil
Culoarea dominantă
aur
Latime (cm)
26
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
numărul de piese din set
16
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel