Gratar carne, antiaderent

  • Gratar pentru carne, frigarui de legume si peste
Gratar carne, antiaderent
69,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Grătarul antiaderent pentru carne, este soluția perfectă pentru oricine așteaptă sezonul grătarului pe tot parcursul anului! Produsul va fi perfect atât pentru întâlnirile de vară în grădină, cât și pentru cine în sânul naturii. Produsul vă va permite să pregătiți fripturile perfecte de carne, peștele la grătar, cotletele și legumele.

Va reduce cantitatea de grăsime necesară pentru prepararea unui anumit fel de mâncare și nu va afecta gustul și aroma preparatelor pregătite. Folosindu-l, avem un impact real asupra gradului de prăjire a cărnii. Mânerul convenabil vă va ajuta să întoarceți friptura. În plus, grătarul asigură o distribuție adecvată a temperaturii, ceea ce face ca vasul să fie prăjit corespunzător pe toate părțile. Merită menționat și stratul antiaderent . Antiaderentul previne arderea stratului exterior al alimentelor .

Suprafața este de 30 x 8 cm (înălțime x lățime). Acesta este spațiu suficient pentru a pregăti o masă întreagă pentru mai mulți oaspeți sau membri ai familiei. Este de menționat că metalul folosit în producție este complet sigur pentru sănătate: este neutru din punct de vedere alimentar și igienic.


Caracteristicile produsului:

  • grătar pentru carne, legume, pește
  • garantează o mâncare gustoasă la grătar,
  • suprafața antiaderentă nu lipește alimentele,
  • asigură o circulație adecvată a aerului și drenarea grăsimilor,
  • echipat cu un mâner la îndemână și confortabil,
  • un produs de marcă al binecunoscutului brand Vaggan BBQ.
Producător
Cod produs
46272
Material dominant
metal
Culoarea dominantă
negru
Inaltime (cm)
30
Latime (cm)
8
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel