Lampa de masa, patrata LOFT, 25 cm

Lampa de masa, patrata LOFT, 25 cm
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampa de masa, patrata LOFT, auriu, 25 cm este unul dintre acele detalii care pot aduce o atmosfera unica in casa ta. Toate acestea datorită formei extrem de decorative , datorită căreia lampa are un design foarte elegant.

Lampa de masă de la designerul olandez Home Styling Collection încântă prin stilul său minimalist și sofisticat. Compoziția simplă din punct de vedere stilistic constă dintr-o bază în cruce și < strong>fără abajur. Merită să echipați o astfel de lampă cu un bec de dimensiuni mari sau să alegeți o formă originală, atrăgătoare, pentru a o adapta nevoilor dumneavoastră.

Lampa cu picioare auriieste în prezent un must-have pentru fiecare interior. Construcțiile metalice, usor cromate se refera la climatul industrial, funcționează bine în aproape toate interioarele și pot fi folosite cu succes ca lampi decorative pentru dormitor, lămpi de hol sau decorațiuni specifice de un living elegant. Ele completează camera și sunt o sursă excelentă de lumină.

Caracteristicile produsului:

  • lampa de masa moderna, inaltime de 25 cm,
  • stil modern care adaugă o atmosferă industrială,
  • lampa este perfectă pentru camera de zi și alte interioare,
  • construcție metalică solidă și durabilă,
  • Sursa de lumină a lămpii: bec E27,
  • becul nu este inclus,
  • un produs de la marca olandeză Home Styling Collection.
Cod produs
46315
Material dominant
metal
Culoarea dominantă
aur
Tip soclu
E27
Inaltime (cm)
25
Tip alimentare
la retea
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel