Uscator de salata verde 5,8 L, plastic

  • Va facilita scurgerea legumelor
Uscator de salata verde 5,8 L, plastic
Uscator de salata verde 5,8 L, plastic
Uscator de salata verde 5,8 L, plastic
Uscator de salata verde 5,8 L, plastic
189,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (60,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Uscator de salată verde de 5,8 L, plastic, culoare gri. Uscător de salată practic, multifuncțional, care va funcționa în fiecare bucătărie. Deși acesta este un produs aparent inutil în bucătărie, pentru că teoretic oricine poate spăla salata cu mâna, se dovedește că Uscatorul de salată are o aplicație foarte practică. La urma urmei, nimeni nu și-ar dori să găsească particule de nisip în salata lor.

Acest uscător în primul rând usucă excesul de apă din salată verde , dar elimină și nisipul din salată care se acumulează în pliurile frunzelor. Datorită mișcării brevetate de rotație sub presiune, boabele de nisip cad din frunze împreună cu apa. Acesta este un mod destul de inteligent și, mai presus de toate, mai rapid de a scăpa de nisipul din alimente.

Pentru a spăla corect salata verde, produsele pot fi puse într-un coș și spălate sub apă. Când produsele sunt spălate, introduceți pur și simplu coșul în carcasa uscătorului și închideți capacul. Pe capac este un maner cu ajutorul caruia putem face cosul sa se roteasca rapid si sa uscam legumele sau fructele puse anterior. Clemele convenabile de pe părțile laterale ale recipientului asigură închiderea etanșă. Uscatorul este, de asemenea, excelent pentru uscarea de salata verde, rucola etc.

Caracteristici ale produsului:

  • uscator pentru salată verde și alte legume,
  • perfect pentru scurgerea excesului de apă,
  • de neînlocuit în fiecare bucătărie,
  • uscătorul este ușor de utilizat,
  • plastic durabil,
  • un produs de marcă al companiei franceze 5five Simple Smart.
Cod produs
46507
Material dominant
plastic
Culoarea dominantă
gri
Diametru (cm)
26
Inaltime (cm)
14
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel