Album pe spirală pentru 80 de fotografii

  • Un cadru elegant pentru amintirile tale
Album pe spirală pentru 80 de fotografii
Album pe spirală pentru 80 de fotografii
Album pe spirală pentru 80 de fotografii
Album pe spirală pentru 80 de fotografii
Album pe spirală pentru 80 de fotografii
Album pe spirală pentru 80 de fotografii
41,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Album în spirală, 80 de fotografii, de la compania reputată Atmosphera este acum disponibil în oferta noastră. Îți amintești vremurile în care tu și familia ta stateai la masă, deschideai cel mai vechi album găsit în garderoba bunicii tale și te uitai la fotografii împreună? Apoi ai cunoscut toate rudele tale cele mai îndepărtate uitându-te la fotografii alb-negru. Fotografiile sunt, de asemenea, una dintre cele mai frumoase modalități de a îngheța momentul și, atunci când sunt privite după mulți ani, aduc multă euforie și amintiri minunate.

În zilele noastre, aproape nimeni nu ia o cameră mare în vacanță, iar toate fotografiile încap într-un telefon minuscul. Totuși, poți să le aduci în discuție și să le pui într-un album frumos, astfel încât toate amintirile și aventurile să poată fi menționate mai târziu la masă. Album de Atmosphera < strong> Créateur d'intérieur este, de asemenea, o experiență tactilă și vizuală: copertă structurată, hârtie delicată și suprafață lucioasă a paginii foto, care fac fotografiile să pară și mai frumoase.

Album foto cu spirală puteți oferi și un album foto persoanei iubite - este cadoul perfect pentru orice ocazie , sau este Ziua Îndrăgostiților, ziua de naștere. Designul elegant si culorile, fac albumul incantator prin stilul sau clasic, dar in acelasi timp deloc banal. Dimensiunea la îndemână permite o depozitare convenabilă. Mai multe culori și modele din care să alegeți.

Caracteristici ale produsului:

  • album elegant, dimensiuni: L. 22 x L. 2,5 x H. 14 cm,
  • formă dreptunghiulară,
  • numărul de fotografii din album: 80,
  • coperta simplă într-o singură culoare,
  • este un cadou grozav pentru toate ocaziile - Ziua Îndrăgostiților, ziua de naștere, aniversarea.
Producător
Cod produs
46534
Material dominant
cutie de carton
Culoarea dominantă
negru
Lungime (cm)
22
Inaltime (cm)
14
Numărul de sloturi foto
80
număr de pagini
40
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel