Raft pentru jucării, 7 compartimente

  • Raftul este perfect pentru camera unui copil mic
Raft pentru jucării, 7 compartimente
Raft pentru jucării, 7 compartimente
Raft pentru jucării, 7 compartimente
Raft pentru jucării, 7 compartimente
Raft pentru jucării, 7 compartimente
Raft pentru jucării, 7 compartimente
619,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Raft pentru jucării HOUSE, 7 compartimente al renumitului brand Atmosphera pentru copii este realizat din MDF rezistent. Datorita folosirii materialelor de cea mai inalta calitate, raftul este extrem de rezistent si stabil. Se caracterizează prin rezistență și durabilitate excepționale, puteți pune chiar și obiecte grele pe el fără teama ca se va lasa. Va fi o investiție grozavă pe care cu siguranță nu o veți regreta.

Raftul decorativ în formă de casă are șapte compartimente. Casa are acoperis si este decorata cu inscriptii.Este un produs dedicat unui dormitor pentru copii. Raftul este extrem de practic, il poti agata peste patul copilului tau sau peste comoda. Perfect pentru fotografii de familie și suveniruri. De asemenea, va fi grozav pentru cele mai necesare lucruri pe care merită să le aveți întotdeauna la îndemână. Și datorită formei sale interesante, indiferent de unde îl agățați, va arăta frumos și va fi un decor frumos al spațiului.

Raftul Atmosphera pentru copii are 74 cm lungime, 30 cm lățime și 114 cm înălțime. Instalarea este extrem de simplă. Cu siguranță îl poți agăța singur acasă, fără să pierzi mult timp. Acest gadget funcțional se va dovedi util în fiecare casă.

Caracteristicile produsului:

  • Raft decorativ DOMEK,
  • raft 74 cm x 30 cm x 114 cm
  • realizat din materiale de cea mai înaltă calitate,
  • durabil și solid,
  • perfect pentru un dormitor pentru copii,
  • design interesant,
  • aspect frumos
  • ușor de asamblat,
  • raft practic.
Cod produs
46667
Material dominant
MDF
Culoarea dominantă
alb
Lungime (cm)
74
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
114
Numărul de rafturi
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel