Ceainic BLACK FLOWER, din fontă, 0,5 L

  • Ceainic elegant în stilul Orientului Îndepărtat
Ceainic BLACK FLOWER, din fontă, 0,5 L
Ceainic BLACK FLOWER, din fontă, 0,5 L
Ceainic BLACK FLOWER, din fontă, 0,5 L
Ceainic BLACK FLOWER, din fontă, 0,5 L
179,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (50,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

BLACK FLOWER ceainic, fontă, 0,5 L, culoare neagră Sezonul consumului de cafea fierbinte de dimineață, ceai cald sub pătură în serile reci și sărbătorirea timpului petrecut cu familia la masă. Pentru această perioadă specială, asigură-te că bucătăria ta este complet utilată. Un ceainic practic și fermecător vă va permite să savurați băuturi calde și să savurați gustul acestora, întâmpinându-vă rudele și prietenii. Răsfoiește oferta de ceainice disponibile în magazinul nostru și alege modelul perfect pentru tine.

Ceainic Black Flower este un design elegant al brandului francez Secret de Gourmet, care este cunoscut pentru producția de echipamente de bucătărie, vesela și alte gadget-uri practice. Ceainicul Black Flower este realizat din fontă durabilă, datorită căreia temperatura infuziei preparate va rămâne mai mult timp. Realizat dintr-un astfel de material, ceainicul nu este doar decent, ci și ușor de curățat și rezistent la decolorarea de la ceai.

Capacitatea de 0,5 litri este perfectă pentru a găzdui pe cineva - suficient pentru multe căni de băutură caldă. Forma perfect concepută facilitează turnarea ceaiului fără a vărsa și reduce riscul de opărire cu o băutură fierbinte. Culoarea închisă în combinație cu modelul în relief și mânerul auriu creează un produs unic care va încânta atât membrii familiei, cât și oaspeții. Designul unic se referă la stilul Orientului Îndepărtat, faimos pentru ritualul băutării ceaiului.

Caracteristicile produsului:

  • Ceainic Black Flower,
  • din fontă solidă și durabilă,
  • proiect al mărcii franceze Secret de Gourmet,
  • forma perfect conturată facilitează turnarea,
  • capacitate mare - 0,5 litri,
  • dimensiuni: 17 x 16 x 17 cm,
  • culoare neagră unică
  • datorită formei inspirate din Orient, ceainicul se va evidenția frumos.
Cod produs
46705
Capacite
1 l
Material dominant
fonta
Culoarea dominantă
negru
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Lungime (cm)
17
Latime (cm)
16
Inaltime (cm)
17
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel