Coș metalic SILV, 3 nivele, culoare neagră

  • Cos universal de bucatarie
Coș metalic SILV, 3 nivele, culoare neagră
Coș metalic SILV, 3 nivele, culoare neagră
Coș metalic SILV, 3 nivele, culoare neagră
Coș metalic SILV, 3 nivele, culoare neagră
329,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Bucătăria este un loc special în fiecare casă, aici ne place să stăm și să ne întâlnim cu cei dragi. Nu este doar un loc de pregătire, ci și un loc în care sunt create amintiri de neuitat. Există un motiv pentru care este considerată inima fiecărei case, deoarece bucătăria este cea care oferă casei noastre o atmosferă minunată de familie. De aceea merită să aveți grijă de acest loc special într-un mod special. Marca 5five Simple Smart satisface nevoile dvs. și oferă o gamă întreagă de accesorii de bucătărie care vor deveni un element indispensabil al fiecărui echipament de bucătărie.

Coș metalic SILV, 3 niveluri, culoare neagră de 5five Simple Smart, a fost creat având în vedere nevoile fiecărei gospodării. Calitatea înaltă a materialelor și precizia lucrării fac coșul foarte durabil și impecabil. În plus, este un produs extrem de funcțional și universal, care este perfect pentru fructe, legume sau dulciuri.

Nu contează dacă îl puneți în sufragerie pe masă, pe comoda sau pe blatul bucătăriei, coșul va arăta minunat . Puteți servi diverse tipuri de fructe într-un mod elegant și funcțional. Aveți grijă de cei dragi și ispitiți-i cu o pere suculentă sau o rodie delicioasă. Cu coșul practic SILV, fructele și legumele preferate vor fi întotdeauna la îndemână.

Caracteristici ale produsului:

  • coș cu fructe și legume,
  • realizat din materiale de cea mai bună calitate,
  • solid și durabil,
  • coș de bucătărie multifuncțional,
  • accesoriu funcțional de bucătărie,
  • un produs al binecunoscutului brand 5five Simple Smart.

Cod produs
46733
Material dominant
metal
Culoarea dominantă
negru
Lungime (cm)
46
Latime (cm)
29
Inaltime (cm)
75
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel