Sapuniera SILV, plastic, Ø 12 cm

  • Ai grijă de cele mai mici detalii din casa ta
Sapuniera SILV, plastic, Ø 12 cm
54,99 RON
44,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sapuniera SILV, plastic, Ø 12 cm . Un element indispensabil al oricărui echipament de baie de acasă este o sapuniera! Daca iti doresti o atmosfera unica in interiorul baii tale, echipeaza-l cu accesorii originale.

Sapuniera este un element indispensabil al echipamentului camerei, în special pentru persoanele care preferă să folosească săpunul pentru spălarea mâinilor . Produsul cu o formă rotundă în gri cu relief decorativ va arăta grozav în baie, adăugând o atmosferă confortabilă. Vasul de săpun SILV a fost fabricat din plastic de cea mai înaltă calitate care, datorită durabilității sale, va mulțumi ochii utilizatorilor pentru o lungă perioadă de timp.

Produsul cu un diametru de 12 cm și o înălțime de 2,5 cm va arăta grozav lângă chiuvetă , iar săpunul tău preferat va fi întotdeauna fii la indemana ta. Sapuniera va incanta utilizatorii cu o manopera solida, precum si cu un design original. Este recomandat mai ales pentru interioare moderne.

Caracteristici ale produsului:

  • sapuniera SILV,
  • realizata din plastic de înaltă calitate,
  • culori gri atractive
  • perfecta atât pentru băile tradiționale, cât și pentru cele moderne,
  • produs de la marca franceză 5Five Simple Smart.
Cod produs
46751
Material dominant
plastic
Culoarea dominantă
gri
Diametru (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel