Pahar pentru periuta de dinti NEGRU, plastic

  • O cana clasica pentru accesorii de baie intr-o editie eleganta
Pahar pentru periuta de dinti NEGRU, plastic
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport pentru periuță de dinți NEGRU, plastic, culoare neagră. Suportul pentru periuță de dinți este un element important al echipamentului de baie de acasă, pe care va ajuta sa păstrați camera îngrijită și ordonată! Cupa practica NEGRA va facilita organizarea perfecta a periutelor de dinti. Așezați-o lângă chiuveta din baie, pe un raft sau într-un dulap cu accesorii, astfel încât să fie rapid și ușor accesibila atunci când vă pregătiți să ieșiți dimineața și la îngrijirea seara.

Produsul, pe lângă utilizarea sa practică, va fi un decor original al unui interior de baie. Este realizată din plastic de cea mai înaltă calitate, în negru, cu imprimeu original. Produsul cu dimensiunile de 7 x 10 cm va găzdui cu succes periuțele de dinți ale tuturor membrilor familiei.

Este extrem de ușor de curățat și cu siguranță va mulțumi ochii utilizatorilor pentru o lungă perioadă de timp. Va oferi spațiu de depozitare pentru periute sau accesorii mici de baie. Greutatea sa o face stabila chiar și atunci când este goala.

Caracteristici ale produsului:

  • suport negru pentru periuță de dinți
  • va ajuta la menținerea băii ordonate,
  • decor interior,
  • ușor de curățat,
  • marca franceză 5Five Simple Smart.
Cod produs
46755
Material dominant
plastic
Culoarea dominantă
negru
Diametru (cm)
7
Inaltime (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel