Recipient pentru dischete cosmetice NEGRU, plastic

  • Un recipient practic pentru baie sau o masuta de toaleta
Recipient pentru dischete cosmetice NEGRU, plastic
Recipient pentru dischete cosmetice NEGRU, plastic
Recipient pentru dischete cosmetice NEGRU, plastic
Recipient pentru dischete cosmetice NEGRU, plastic
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient pentru dischete de bumbac NEGRU, plastic, culoare neagră . Organizarea spațiului și a obiectelor de acasă poate fi ușoară! Cu organizatoare, coșuri și cutii de depozitare disponibile în magazinul nostru, puteți aduce cu ușurință ordine în lucrurile dumneavoastră. Vezi întreaga gamă de cutii de depozitare disponibile în magazinul nostru

Suportul pentru dischete de bumbac Black este un produs practic de la binecunoscutul brand 5five Simple smart. Dimensiunile recipientului: 9 x 12 cm sunt foarte universale. Culoarea elegantă, neagră arată elegant și se va potrivi cu orice interior. Articolul arată îngrijit și elegant, așa că nu trebuie să-l ascunzi în garderoba ta. Poate fi la fel de bine deasupra - este un ornament în sine.

Este o soluție grozavă pentru baie - dischetele cosmetice vor fi ușor accesibile, dar în același timp protejate împotriva prafului și umezelii din cameră. În plus, recipientul va funcționa pe masa de toaletă, pentru îngrijirea zilnică, demachierea. Există o mulțime de posibilități! Dimensiunile mici facilitează transportul. Materialul recipientului este plastic de înaltă calitate. Plasticul este un material extrem de durabil, iar spălarea și curățarea acestuia sunt foarte ușoare.

Caracteristicile produsului:

  • recipient pentru dischete de bumbac Negru,
  • dimensiunile recipientului: 9 x 12 cm,
  • culoarea elegantă, neagră se potrivește oricărui interior,
  • < li > design unic - nu numai practic, ci și la modă,
  • realizat din plastic de înaltă calitate,
  • un produs al renumitului brand 5five Simple smart.

Cod produs
46756
Material dominant
plastic
Culoarea dominantă
negru
Diametru (cm)
9
Inaltime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel