Album foto ROMANCE, 200 de fotografii

  • Album estetic pentru fotografiile tale
Album foto ROMANCE, 200 de fotografii
Album foto ROMANCE, 200 de fotografii
Album foto ROMANCE, 200 de fotografii
Album foto ROMANCE, 200 de fotografii
Album foto ROMANCE, 200 de fotografii
Album foto ROMANCE, 200 de fotografii
64,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Album foto , 200 de fotografii renumita companie Atmosphera este acum disponibil în oferta noastră. Îți amintești vremurile când tu și toată familia ta te așezai la masă, deschideai cel mai vechi album găsit în garderoba bunicii tale și te uitai la fotografii împreună? Apoi ai cunoscut toate rudele tale cele mai îndepărtate uitându-te la fotografii alb-negru. Fotografiile sunt, de asemenea, una dintre cele mai bune modalități de a îngheța momentul, iar atunci când sunt vizualizate mulți ani mai târziu, aduc multă bucurie și cele mai bune amintiri.

În zilele noastre, aproape nimeni nu ia o cameră mare cu el în vacanță, iar toate fotografiile încap într-un telefon minuscul. Totuși, poți să le aduci în discuție și să le pui într-un album frumos, astfel încât toate amintirile și aventurile să poată fi menționate mai târziu la o masă comună. Album de la Atmosphera model atractiv, hârtie netedă și suprafața lucioasă a paginilor pentru fotografii, care fac fotografiile să pară și mai frumoase.

Album foto sub forma unei broșuri, puteți oferi și persoanei dragi - este un cadou perfect pentru orice ocazie, fie că este Ziua Îndrăgostiților, ziua de naștere sau întâlnire de familie. Un design simplu cu un imprimeu elegant pe partea din față a albumului îl face extrem de elegant și universal. Dimensiunea la îndemână permite o depozitare convenabilă. Mai multe culori și modele din care să alegeți.

Caracteristici ale produsului:

  • album elegant,
  • formă pătrată;
  • numărul de fotografii din album: 200,
  • coperta cu model,
  • pagini lucioase pentru fotografii,
  • este un cadou grozav pentru toate ocaziile - Ziua Îndrăgostiților, ziua de naștere, aniversarea sau întrunirea de familie.
Producător
Cod produs
46777
Material dominant
cutie de carton
Culoarea dominantă
gri
Lungime (cm)
18
Latime (cm)
5
Inaltime (cm)
23
Numărul de sloturi foto
200
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel