Fata de masa, cu motiv X-MASS

Fata de masa, cu motiv X-MASS
84,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Față de masă pentru masa de Crăciun, tema X-MASS este un articol care nu poate lipsi de pe masa ta. Sărbătorile de iarnă sunt un moment pe care îl așteptăm cu toții aproape tot timpul anului. Prima stea, timpul petrecut alături de cei dragi și o cină de Crăciun nu sunt doar componente ale tradiției, ci și o sursă de bucurie incredibilă. Sunt și momente în care întreaga familie se așează la o masă și se bucură de mâncăruri tradiționale special pregătite pentru această ocazie.

Calitatea excelentă a ingredientelor din care a fost realizată fața de masă de Crăciun pentru masă dreptunghiulară se traduce printr-o curățare ușoară și este o sursă de satisfacție la utilizare. Fata de masa pentru masa de Craciun, tema X-MASS este si o idee perfecta si neobisnuita pentru un cadou de Craciun.

Caracteristicile produsului:

  • culori foarte la modă de Crăciun,
  • Design de Crăciun,
  • inimaginabil de ușor de păstrat curat,
  • rezistent la sifonare,
  • totul este realizat din materiale de înaltă calitate,
Cod produs
46913
Material dominant
poliester
Culoarea dominantă
bej
Lungime (cm)
180
Latime (cm)
130
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel