Mini comodă pentru obiecte mici și bijuterii cu 5 compartimente

  • Organizator elegant pentru bijuterii și diverse obiecte mici
Mini comodă pentru obiecte mici și bijuterii cu 5 compartimente
164,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (45,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un dulap pentru obiecte mici, o mini comodă pentru cosmetice, bijuterii, accesorii, 5 compartimente al cunoscutului brand francez Atmosphera este un organizator extrem de funcțional în forma unei comode mici cu patru picioare mici și cinci sertare. Fiecare dintre sertare este frumos decorat și are un mic buton de culoare aurie, datorită căruia deschiderea sertarelor este convenabilă și ușoară.

Organizatorul este realizat din placă MDF de înaltă calitate, care este rezistentă la umezeală și la lumina soarelui. Comoda va fi o alternativă excelentă la organizatoarele de bijuterii din hârtie, care nu sunt foarte rezistente. O poți pune cu ușurință în baie sau în dormitor pe măsuța de toaletă. > Perfecta pentru depozitarea bijuteriilor, cosmeticelor și accesoriilor de coafură. Este perfecta pentru toate lucrurile mici pentru care nu le-ai putea găsi înainte în casa ta. Și datorită celor cinci sertare, va ține o mulțime de lucruri și te va ajuta să scapi de dezordine!

Comoda Atmosphera nu numai că vă va permite să vă organizați bijuteriile, ci va fi și un frumos decor interior. A fost realizată cu o mare precizie, datorită căreia arată extrem de eleganta și stilata. Este un gadget foarte feminin care cu siguranță te va încânta cu designul său neobișnuit!

Caracteristicile produsului:

  • mini comodă cu 5 sertare,
  • organizator funcțional pentru articole mici,
  • perfecta pentru bijuterii, produse cosmetice,
  • realizata cu mare precizie,
  • vă va permite să rezolvați lucrurile mărunte
  • un gadget frumos feminin,
  • design neobișnuit,
  • produs al mărcii franceze Atmosphera.
Producător
Cod produs
46951
Culoarea dominantă
negru
Inaltime (cm)
28
Latime (cm)
31
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel