Zaharnita metalica RETRO

  • Un plus estetic la masă
Zaharnita metalica RETRO
Zaharnita metalica RETRO
Zaharnita metalica RETRO
Zaharnita metalica RETRO
54,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Zaharnita din metal RETRO - culoare verde. Acest vas de zahăr modern cu aspect original este rezultatul muncii designerilor francezi Secret of Gourmet , care sunt renumiti pentru ușurința de a crea articole utilitare unice din punct de vedere stilistic și standardele de manoperă vizibil înalte. Aceasta zaharnita sferica din oțel inoxidabil este o etapă de design contemporan împletit cu valori practice.

Vasul de zahăr din oțel prezentat a primit un capac închis de la creatorii săi, care va proteja eficient conținutul împotriva umezelii , murdăriei sau insectelor neplăcute . Bolurile de zahăr din oțel inoxidabil sunt, de asemenea, foarte rezistente la distrugerea recipientelor de bucătărie. În plus, oțelul este foarte igienic și ușor de curățat.

Aceasta zaharnita de bun gust are și dimensiunea perfectă. Este ușor de ridicat și de mutat, iar datorită bazei solide, stă ferma pe blatul mesei.

Caracteristicile produsului:

  • zaharnita din oțel cu capac, design unic,
  • vas de zahăr închis convenabil și practic,
  • confecționata dintr-un material rezistent și igienic,
  • verde,
  • produs original al mărcii franceze Secret of Gourmet
Cod produs
46958
Material dominant
metal
Culoarea dominantă
verde
Diametru (cm)
10
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel