Individual textil pe masa VERT, 45 x 30 cm, verde

  • Protejează masa și decorează interiorul
Individual textil pe masa VERT, 45 x 30 cm, verde
43,99 RON
32,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Individual textil pentru masa, 45 x 30 cm, de la marca franceză Secret de Gourmet. Atunci când aranjați vesela pe masă, nu se poate uita de un element atât de important precum șervețelele. Acestea ajuta membrii familiei și oaspeții să păstreze curatenie și permit o aranjare elegantă a tacâmurilor.

Indivifualul prezentat va fi perfect nu numai ca element decorativ , ci și eficient va proteja mobilierul de masă împotriva deteriorării și a farfuriilor și ceștilor. Este rezistent la temperaturi ridicate - nu se deformează.

Plasticul de înaltă calitate este, de asemenea, ușor de curățat - în caz de murdărie, poate fi șters cu o cârpă umedă. Aceste tipuri de individule sunt ușor de întreținut și nu își pierd culorile intense la spălare. Motiv ornamentat, geometric va deveni cu siguranță un plus original pentru orice interior. Este cu siguranță cea mai bună alegere pentru fanii designului contemporan.

Caracteristici ale produsului:

  • individual 45 x 30 cm,
  • realizat din material de înaltă calitate,
  • reutilizabil, ecologic și economic în același timp,
  • este un element de bază al igienei mesei,
  • protejează masa împotriva deteriorării și a farfuriilor încălzite,
  • produs de marcă de la compania franceză Secret de Gourmet.
Cod produs
46959
Material dominant
poliester
Culoarea dominantă
verde
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
30
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel