Perdea VELOR, 140 x 260 cm

  • Perdea practică roz
Perdea VELOR, 140 x 260 cm
Perdea VELOR, 140 x 260 cm
Perdea VELOR, 140 x 260 cm
Perdea VELOR, 140 x 260 cm
Perdea VELOR, 140 x 260 cm
Perdea VELOR, 140 x 260 cm
Perdea VELOR, 140 x 260 cm
Perdea VELOR, 140 x 260 cm
186,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 36% (67,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Perdeau VELOUR, 140 x 260 cm, roz. Perdelele sunt esențiale în fiecare casă. Apreciem intimitatea deoarece casa este un loc al odihnei noastre, unde petrecem timp cu oamenii apropiati. Perdelele protejează și împotriva soarelui în zilele caniculare și dimineața când ne trezim și nu vrem să fim orbiți. Atmosphera, specialist în accesorii excepționale pentru casă, larg cunoscute și apreciate pe piața europeană, a creat perdele unice care cu siguranță vă vor atrage.

Perdeaua din seria VELOR în culoarea roz este o soluție perfectă pentru interioare moderne. Perdeaua va aduce cu siguranță eleganță interiorului tău și te va încânta pe tine și pe invitații tăi cu aspectul ei. Datorita dimensiunilor: latime 140 cm, lungime 260 cm, va arata grozav atat la ferestrele mici cat si la ferestrele mari de balcon si terasa. Producătorul a decis, de asemenea, să vă ușureze procesul de agățare a draperiilor, datorită cercurilor cusute. Perdeaua este confectionata din poliester, este un material rezistent la sifonare pe care il puteti usor spala la mașină la 60 ° C. Aceste perdele elegante vor atrage cu siguranță atenția oaspeților dvs., iar dacă sunteți în căutarea unei idei de cadou, o perdea din colecția VELOR va fi o alegere grozavă.

Producător
Cod produs
47132
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
poliester
sposób zawieszania
przelotki
Lungime (cm)
140
Inaltime (cm)
260
numărul de piese din set
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel