Covor rotund din iută, Ø 120 cm

  • Un covor la modă cu marginea negra
Covor rotund din iută, Ø 120 cm
Covor rotund din iută, Ø 120 cm
Covor rotund din iută, Ø 120 cm
Covor rotund din iută, Ø 120 cm
Covor rotund din iută, Ø 120 cm
Covor rotund din iută, Ø 120 cm
Covor rotund din iută, Ø 120 cm
499,99 RON
209,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 58% (290,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covor rotund din iută, diametru 120 cm, vandut de Atmosphera. Este realizat din iută 100%. Covoarele din iută se caracterizează printr-o durabilitate excelentă și rezistență la factori externi, cum ar fi umezeala și lumina soarelui, care pot face ca culorile covorului să se estompeze.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea culorii, materialul este extrem de durabil, datorită căruia produsul nostru vă va servi mult timp. Covorul nu are nevoie de tratamente speciale de curățare, este extrem de practic și ușor de curățat, pur și simplu aspirați-l și, dacă este murdar, ștergeți pata cu o cârpă umedă.

Un covor este o decoratiune de neînlocuit al oricărui interior, așezat în mijlocul camerei va juca rol de decoratiune său chiar unul principal. Este potrivit atât pentru un living modern, cât și pentru un dormitor mobilat tradițional. Un covor frumos din iută arată excepțional de bine și se va potrivi perfect în orice interior. Covorul are perii scurte și o margine decorativă care îi adaugă și mai mult farmec. Este plăcut la atingere, si in plus va încălzi orice podea și va crea o atmosferă confortabilă în camera dvs.

Caracteristicile produsului:

covor la modă cu marginea negra,
covorul are o perii scurte,
produs din iuta 100%,
rezistent la factorii externi,
culori permanente,
se potrivește perfect în sufragerie, dormitor, hol,
îți va încălzi podeaua,
renumitul brand Atmosphera.

Producător
Cod produs
47136
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
iută
Diametru (cm)
120
Kształt
okrągły
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel