Fata de masa BULGO, 140 x 190 cm

  • O culoare care se armonizează perfect cu orice vesela
Fata de masa BULGO, 140 x 190 cm
Fata de masa BULGO, 140 x 190 cm
Fata de masa BULGO, 140 x 190 cm
Fata de masa BULGO, 140 x 190 cm
139,99 RON
98,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (41,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Fata de masa decorativa cu imprimeu geometric 140 x 190 cm de la renumitul brand Douceur d'intérieur este un articol care nu trebuie sa lipseasca pe masa ta. Crăciunul este o perioadă pe care o așteptăm cu toții aproape tot timpul anului. Mirosul de turtă dulce care se răspândește în toată casa, timpul petrecut alături de cei dragi și cina din Ajunul Crăciunului nu fac doar parte din tradiție, ci și o sursă de bucurie incredibilă. Este și momentul în care întreaga familie se așează la masa comună în Ajunul Crăciunului și se sărbătorește cu mesele tradiționale pregătite cu această ocazie.

Totuși, nu doar gustul meselor în sine joacă un rol din ce în ce mai important, ci și modul în care sunt servite și decorul mesei. Gândindu-se la cei mai pretențioși clienți și la oaspeții acestora, renumitul brand Douceur d'intérieur a lansat o colecție extrem de elegantă de textile de Crăciun. Mulțumită culorilor universale, la modă și modelului de Crăciun de pe masa ta, va incanta cu siguranță pe toată lumea cu farmecul său. Perfecta atât pentru vesela clasică, cât și pentru cea modernă.

Calitatea înaltă a materiilor prime din care a fost obținută fața de masă de Crăciun dreptunghiulară se traduce printr-o curățare ușoară și este o sursă de satisfacție la utilizare . Fata de masa decorativa cu imprimeu geometric este o idee senzationala si deloc nesemnificativa pentru un cadou de Craciun.

Caracteristicile produsului:

  • cele mai la modă culori de Crăciun,
  • design de Crăciun,
  • foarte ușor de curățat,
  • rezistenta la sifonare,
  • totul a fost realizat din materiale de foarte bună calitate,
  • Marca Douceur d'intérieur.
Cod produs
47793
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
190
Latime (cm)
140
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel