Traversa de masa, 40 x 140 cm, clasic

  • O cârpă de masă într-o culoare clasică gri va decora orice interior
Traversa de masa, 40 x 140 cm, clasic
Traversa de masa, 40 x 140 cm, clasic
Traversa de masa, 40 x 140 cm, clasic
Traversa de masa, 40 x 140 cm, clasic
Traversa de masa, 40 x 140 cm, clasic
Traversa de masa, 40 x 140 cm, clasic
74,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (15,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Traversa de masă roz, 40 x 140 cm, clasic este un decor mic, dar poate îmbogăți cu adevărat designul interior. Nu este la fel de populară precum fața de masă, care acoperă în întregime masa și are două funcții - practică și estetică, dar funcționează excelent în ambele roluri. Atât în ​​combinație cu o față de masă tradițională, cât și pe cont propriu. De asemenea, este mult mai ușor să puneți în ordine masa. Pur și simplu aruncați traversa și fața de masă în mașina de spălat și nu pierdeți timpul frecând întreg blatul de lucru.

Traversa pentru masa de sufragerie , cunoscuta și sub numele de față de masă, este un produs dovedit, bine prezentat al mărcii Douceur d'intérieur, cunoscut pentru acest tip de soluții pentru casă. A fost realizata din plastic practic, foarte usor de curatat si nu necesita calcare indelungata. Este disponibila în mai multe culori cu modele subtile.

Oferă sufrageriei tale un aspect nou. Surprinde-ți oaspeții și întâmpină-le cu veselă frumoasă, al căror caracter va fi subliniat de către estetica noastra traversa de masă. Acest element simplu poate face chiar și o masă uzată să arate grozav în timpul Crăciunului sau a altor ocazii de familie.

Caracteristicile produsului:

  • traversa de masă roz și crem cu model delicat,
  • ușor de curățat și se armonizează bine cu fața de masă,
  • plastic de înaltă calitate,
  • o soluție practică de la brandul francez Douceur d'intérieur.
Cod produs
47957
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
140
Latime (cm)
40
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel