Raft pentru obiecte mici pentru camera unui copil, 35 cm

  • Un raft minunat pentru camera copiilor
Raft pentru obiecte mici pentru camera unui copil, 35 cm
Raft pentru obiecte mici pentru camera unui copil, 35 cm
Raft pentru obiecte mici pentru camera unui copil, 35 cm
Raft pentru obiecte mici pentru camera unui copil, 35 cm
Pret bun
82,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (23,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un raft pentru articole mici pentru camera unui copil. Organizarea camerei unui copil nu este o chestiune ușoară, așa că merită să cunoașteți oferta brandului francez Douceur d'intérieur, care are o gamă largă de articole pentru depozitarea și organizarea acasă. Dacă sunteți în căutarea unui articol care să vă ajute în această sarcină dificilă, și să încurajeze copilul să-și păstreze lucrurile în ordine, cu siguranță veți fi interesat de oferta magazinului nostru.

Un raft pentru articole mici pentru camera unui copil este o idee grozavă pentru o colecție pentru copii de figurine sau obiecte de colecție preferate! Gata cu jucăriile împrăștiate prin cameră. Acum fiecare dintre ei își va găsi un loc permanent. Raftul este realizat din lemn natural deschis la culoare , ceea ce garanteaza durabilitate pentru o perioada indelungata. În același timp, acest material este foarte estetic și va atrage atât copiii, cât și părinții. Raftul are forma unei case minimaliste pe care o poți agăța cu ușurință pe perete.

Dimensiuni: lungime 24 cm x lățime 5 cm x înălțime 35 cm vor fi perfecte pentru a o așeza pe un raft sau pervaz lângă pat. Nu va ocupa prea mult spațiu, dar va fi un organizator util , care în sine este o atracție suplimentară și o jucărie practică. Tema junglei adaugă un caracter fermecător articolului. De asemenea, merită să ne amintim că lemnul natural poate fi vopsit cu ușurință cu orice culoare! În acest fel, puteți schimba complet acest supliment.

Caracteristici ale produsului:

  • raft pentru articole mici pentru camera unui copil,
  • dimensiuni lungime 24 cm x lățime 5 cm x înălțime 35 cm,
  • organizator practic de perete,
  • se va potrivi unui număr mare de figuri sau vehicule
  • din lemn natural,
  • culorile strălucitoare se vor potrivi cu orice interior,
  • un produs al mărcii franceze Douceur d'intérieur.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
48028
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
24
Latime (cm)
5
Inaltime (cm)
35
Numărul de rafturi
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel