Cutie din lemn pentru copii HELLO JUNGLE, motiv leneș

  • Un recipient drăguț pentru depozitarea accesoriilor copiilor
Cutie din lemn pentru copii HELLO JUNGLE, motiv leneș
54,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cutie de lemn pentru copii HELLO JUNGLE. Organizarea camerei unui copil nu este o chestiune simplă, așa că vă recomandăm să verificați oferta brandului francez Douceur d'intérieur, care dispune de o gamă variată de mobilier și decorațiuni interioare. Dacă sunteți în căutarea unui element care să vă ajute în această sarcină grea, și să încurajeze copilul să aibă grijă de ordine printre lucrurile lor, cu siguranță veți fi interesat de oferta magazinului nostru.

Cutia de lemn HELLO JUNGLE pentru copii este o ascunzatoare perfectă pentru accesoriile copiilor! Gata cu jucăriile împrăștiate. Acum fiecare articol valoros își va găsi locul pentru totdeauna. Recipientul este realizat din lemn natural, ușor, care garantează durabilitate pentru o perioadă lungă de timp. În același timp, acest material este foarte estetic și va atrage atât copiii, cât și părinții. Organizatorul funcționează ca un sertar - un orificiu pentru degete vă permite să-l glisați cu ușurință din cadrul cutiei.

Dimensiunile de 12 x 12 x 12 cm vor fi perfecte pentru a-l așeza pe un birou sau un dulap. Nu va ocupa prea mult spațiu, dar va fi un organizator util , care în sine este o atracție suplimentară și o jucărie practică. Motivul animal adaugă un caracter fermecător articolului. De asemenea, merită să ne amintim că lemnul natural poate fi vopsit cu ușurință cu orice culoare. În acest fel, puteți schimba complet acest supliment.

Caracteristicile produsului:

  • cutie din lemn pentru copii HELLO JUNGLE cu motiv animal,
  • dimensiuni 12 x 12 x 12 cm,
  • organizator practic de birou,
  • pentru mici accesorii și jucării,
  • din lemn natural,
  • culorile luminoase se potrivesc cu orice interior,
  • un produs al mărcii franceze Douceur d'intérieur.
Cod produs
48029
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
12
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel