Mașină de sâmburi, aluminiu

  • Preparare rapida si usoara a merelor pentru placinta
Mașină de sâmburi, aluminiu
Mașină de sâmburi, aluminiu
Mașină de sâmburi, aluminiu
Mașină de sâmburi, aluminiu
99,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (20,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Masina de samburi, aluminiu, gri , este un produs al unei mărci de renume Secret de Gourmet, care cu siguranță va fi indispensabil în fiecare casă. Merele sunt renumite pentru proprietățile lor pro-sănătate și au fost întotdeauna o parte integrantă a dietei noastre. Le putem manca crude sau pregatim din ele conserve sau prajituri.

Pregătirea, curățarea și tăierea merelor poate fi o sarcină dificilă și plictisitoare. Cu cât numărul de mere este mai mare, cu atât petrecem mai mult timp pentru a le curăța și a scăpa de cuiburile de semințe. Mașina de găurit, de neînlocuit în astfel de situații, vă va veni în ajutor. Vă va ajuta să pregătiți mere în cel mai scurt timp pentru gemuri , conserve, prăjituri sau produse de patiserie. Doar lipiți mărul pe tijele proeminente și întoarceți mânerul. De acum înainte, pregătirea merelor pentru plăcinta cu mere de casă va deveni o sarcină simplă și plăcută, realizată în mare măsură de acest gadget.

Acesta este un articol care va fi cu siguranță util în orice bucătărie, atât pentru amatori, cât și pentru profesionisti. Datorită dispozitivului, vom economisi timp prețios în bucătărie, pe care îl vom putea folosi pentru prepararea altor feluri de mâncare sau produse de copt. Este realizată din aluminiu, ceea ce o face ușoară și durabilă . A fost realizată cu atenție la detalii, ceea ce garantează o perioadă lungă de utilizare și siguranță. Culoarea gri, universală, se va potrivi cu siguranță oricărei bucătărie. < /strong>

Caracteristici ale produsului:

  • masina de samburi pentru mere,
  • vă va ajuta să pregătiți mere pentru gemuri, conserve sau plăcintă cu mere de casă,
  • face ca prepararea merelor să fie ușoară și distractivă,
  • din aluminiu,
  • culoare gri.
Cod produs
48076
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
aluminiu
Inaltime (cm)
13
Latime (cm)
30
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Lungime (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel