Dop metalic pentru vin, 10 cm

  • Permite vinului să fie astupat etanș
Dop metalic pentru vin, 10 cm
54,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Dop metalic pentru vin, 10 cm , este un produs al renumitului Secret de brand Gourmet care va fi util în fiecare casă. Fiecare pasionat de vin știe că vinul necesită un cadru special. Indiferent dacă preferăm vinul alb, roșu sau roze. Vinul este foarte sensibil la factorii externi si trebuie astupat ermetic dupa deschidere. În caz contrar, își poate pierde proprietățile speciale, sau aroma.

Elegantul, dop de vin metalic va oferi băuturilor dumneavoastră un aspect elegant și, mai presus de toate, depozitare etanșă. Dopul arată mult mai estetic decât dopurile obișnuite, cu siguranță vă va impresiona oaspeții și membrii familiei și nu va trece neobservat de ei. Un cadru clasic din metal oferă un aspect decorativ. Forma specială a dopului înseamnă că se va potrivi cu majoritatea sticlelor standard, asigurând închiderea lor etanșă.

Dopul confortabil arată elegant. Benzile de etanșare din silicon asigură condiții optime de depozitare. Dopul de vin elegant și practic este, de asemenea, o idee de cadou perfectă pentru fiecare cunoscător al acestei băuturi. Lungimea optimă a dopului asigură o utilizare confortabilă.

Caracteristici ale produsului:

  • dop de vin metalic elegant și clasic,
  • garantează închiderea etanșă a sticlei,
  • lungime optimă 10 cm,
  • benzi de etanșare din silicon pentru o etanșeitate și mai bună,
  • design elegant . < /strong>
Cod produs
48093
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
metal
Latime (cm)
10
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel