Set cutite de bucatarie, inox, 3 bucati

  • Un set multifuncțional de cuțite de bucătărie.
Set cutite de bucatarie, inox, 3 bucati
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de cuțite de bucătărie, oțel inoxidabil, 3 bucăți de la Secret de Gourmet este un produs de înaltă calitate realizat din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Otelul inoxidabil se caracterizeaza prin rezistenta ridicata la factori precum coroziune, temperaturi ridicate si actiunea acizilor continuti in fructe si legume. Drept urmare, cuțitele din oțel sunt foarte solide și ascuțite.

În plus, cuțitele de oțel nu intră în contact cu alimentele și sunt complet sigure de utilizat. Avantajul incontestabil este că nu va rugini nici după o utilizare îndelungată. Produsul este potrivit pentru tăierea chiar și a produselor foarte dure, dar pentru a menține cuțitul ascuțit mai mult timp, vă recomandăm să îl spălați manual. Este un produs foarte durabil, care vă va servi mulți ani.

Cuțitele au un mâner profilat corespunzător, datorită căruia lucrul în bucătărie va deveni o adevărată plăcere. Cuțitul este excelent pentru a felia pâine, fructe sau carne. Și atunci când tăiați produse precum brânza, nu vor fi probleme cu lipirea de lama. Este un produs indispensabil în fiecare bucătărie , indiferent dacă este o bucătărie de amator sau de un adevărat profesionist culinar. Cuțitele sunt foarte practice și, datorită dimensiunii lor, pot încăpea cu ușurință în orice sertar de bucătărie.

Caracteristicile produsului:

  • un set de cuțite din oțel inoxidabil
  • produs de înaltă calitate,
  • cuțite de bucătărie extrem de ascuțite,
  • cuțitele sunt foarte rezistente la coroziune, temperaturi ridicate și acizi din fructe,
  • cuțite care nu ruginesc,
  • un produs esențial în fiecare bucătărie.
Cod produs
48120
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
oțel inoxidabil
Inaltime (cm)
30
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
compoziţie
otel inoxidabil
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel