Cos de prajit cartofi MINI, 11 x 20 cm

  • Perfect pentru prepararea cartofilor
Cos de prajit cartofi MINI, 11 x 20 cm
Pret bun
49,99 RON
37,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (12,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș pentru prăjit cartofi MINI, 11 x 20 cm este un produs al renumitului brand Secret de Gourmet, care se va dovedi a fi indispensabil atât in bucataria de amatori cat si profesionisti. Prăjirea în ulei poate fi o sarcină supărătoare, așa că merită să vă echipați bucătăria cu un coș special conceput în acest scop, care să ne facă această sarcină mai ușoară și mai plăcută pentru noi.

Inserția extrem de gândită este perfectă pentru prăjirea cartofilor, puiul sau faworks. Va permite prăjirea comodă și scurtă a produselor în ulei adânc. Datorită unei strecurătoare speciale, putem îndepărta cu ușurință bucățile de cartofi prăjiți sau de carne. Sita este suficient de mică pentru a împiedica bucăți mai mici de mâncare să cadă în uleiul fierbinte și să le ardă. Acest coș este o soluție perfectă care ne va permite să ne prăjim mâncărurile mai rapid și mai eficient.

Cu siguranta, isi va gasi aplicarea in orice bucatarie si in timpul pregatirii multor preparate. Un mâner metalic convenabil garantează transportul confortabil al coșului. Acest produs este, de asemenea, o idee grozavă de cadou pentru orice iubitor de mâncare.

Caracteristici ale produsului:

  • coș de prăjire extrem de practic,
  • permite procesarea termică rapidă și eficientă a produselor,
  • sita împiedică bucățile de carne sau cartofi să cadă în ulei,
  • permite capturarea rapidă și confortabilă a produselor finite,
  • realizat în întregime din oțel inoxidabil,
  • Marca franceză Secret de Gourmet.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
48125
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Inaltime (cm)
20
Latime (cm)
11
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Lungime (cm)
9
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel